Hahaha..

...såååå bra...


Sojabönor is the shit!

Iallafall om man ska tro Aftonbladet...

"Den italienska uppfiningen Lipolys har i studier visat sig vara effektiv mot fettdepåer i kroppen, särskilt mot mjukt fett, som på magen, gäddhänget eller innersidan av låren. Ämnet som injiceras i fettvävnaden kallas phospatidylcholin, PPS, och har en sammansättning av naturliga substanser som är rika på vegetabiliska ämnen som sojaextrakt och fosfatidylkolin, även kallat lecitin, som är en fosfolipid, ett fettämne med förmåga att emulgera och sönderdela fetter i kroppen. Blandningen löser upp fettcellernas membran och fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut ur kroppen. Effekten är permanent och metoden har gjort succé bland Hollywoods stjärnor som nu köar för en injektion som ska göra dem slimmade inför promenaden på röda mattan."

Lite coolt eller? Hurra för sojabönor.. :P


Hög tid...

..för lite uppdatering.. Har legat helt utslagen med feber och grejer, så det är därför jag inte bloggat på ett tag, men nu  men nu är vi back in buisness...

image38   
Tur att man har en ängel som kommer hem med Aladdin-hjärtan när man ligger sjuk... Älskar dig plutten!!


Nytt uteställe....

Blackhorn är ett relativt nytt ställe som öppnat här i stan, och jag funderar att följa med ett par vänner och inviga stället ikväll... Ser ju lovande ut iallafall... :)

          
(Bilderna är klickbara)


Vad mycket bloggande det blev nu helt plötsligt, när jag egentilgen borde städa..... :)


Dålig dag??

Kolla in det här, så lovar jag att det går över... xD


Äntligen..

..har jag tagit mig i kragen och fixat så jag kan vara med i stegtävlingen som Beata och Tyra dragit igång... Eftersom jag ligger typ 3 dagar efter så måste jag nog stega på rejält för att inte komma sist...Ska nån med på promenad?? :)


Annars måste  jag städa idag, ser ut som jag vet inte vad...och ingen hjälp får man ju från gubben (som vanligt...)  :)


image34

Hoppas ni får en bra helg!!!


Beslutsångest...

Vad ska man ta sig till? Lämna tryggheten som man kanske inte alltid trivs med, eller kasta sig ut i det okända och prova sina vingar?? Shit vad poetiskt det där lät...  :P Nej, jag har fått ett nytt jobberbjudande och vet inte riktigt hur jag ska göra... Får samla till en fika med polarna så man får väga bra mot dåligt...


Hjälp??